Bilantul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta si Raportul privind activitatea desfasurata de Institutia Prefectului pe anul 2017

Luni, 12 februarie 2018, incepand cu ora 9.30, in sala de sedinte a Institutiei Prefectului – judetul Calarasi, a fost prezentat BIlantul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Calarasi pe anul 2017. Presedintele CJSU Călărași, George Iacob – Prefectul județului, a prezentat materialul, a evaluat activitatea comitetului si a mulțumit tuturor celor implicati in rezolvarea situatiilor de urgenta produse la nivelul județului Călărași in anul 2017.
A urmat Raportul privind activitatea desfasurata de Institutia Prefectului – judetul Calarasi pe anul 2017, prezentat de prefectul judetului. Astfel, in  anul care a trecut, Instituția Prefectului – județul Călărași a avut ca scop îndeplinirea obiectivelor și acțiunilor programate, utilizând un management de natură să conducă la realizarea atribuțiilor în condițiile unor resurse materiale și umane limitate.