COMUNICAT DE PRESĂ: De la 01.06.2018 – cererile pentru emiterea paşapoartelor simple electronice, la Olteniţa- numai pe bază de programare on-line

În vederea îmbunătăţirii permanente a calităţii serviciilor publice oferite cetăţenilor, vă aducem la cunoştinţă faptul că începând cu data de 01.06.2018 cererile pentru emiterea paşapoartelor simple electronice vor putea fi preluate în cadrul punctului de lucru din sediul Primăriei municipiului Olteniţa, numai pe bază de programare on-line pe pagina de internet www.epasapoarte.ro, în fiecare zi de Joi, conform următorului program de lucru:
-între orele 10.00-13.00 – primire cereri (numai cu programare on-line)
-între orele 13.00-14.00 – eliberare paşapoarte
Începând cu data menţionată, la punctul mobil Olteniţa nu se vor primi cereri fără programare în prealabil.
Pentru eliberarea paşapoartelor nu se face programare.
Cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple temporare, precum şi cele pentru eliberarea adeverinţelor privind interdicţia de a părăsi ţara vor fi depuse în continuare numai la sediul SPCEEPS din mun. Călăraşi, Bd. Republicii, nr. 44.
De asemenea, pe pagina de internet www.epasapoarte.ro se poate face programare on-line pentru a depune cereri (paşapoarte simple electronice sau temporare) la sediul serviciului de paşapoarte din mun. Călăraşi, Bd. Republicii, nr. 44.
Mai multe detalii privind procedura şi condiţiile în care se fac programările pot fi obţinute pe pagina de internet menţionată la secţiunea programare-instrucţiuni iar informaţii privind documentele şi condiţiile necesare pentru depunerea cererilor pot fi găsite la www.epasapoarte.ro secţiunea acte necesare sau pe pagina web a Instituţiei Prefectului-Judeţul Călăraşi la secţiunea dedicată Serviciului public comunitar pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple.

PREFECT,
George IACOB