PROGRAMARI ON-LINE PENTRU ELIBERAREA PASAPOARTELOR – CALARASI

Începând cu data de 18.12.2017 depunerea documentelor pentru eliberarea paşaportului se poate face şi în baza unei programări on-line, accesând site-ul www.epasapoarte.ro, secţiunea „PROGRAMARE”.
Programările pot fi făcute pentru orice tip de paşaport simplu, numai pentru cererile depuse la sediul Serviciului din municipiul Călăraşi, Bd. Republicii, nr. 44 (nu pot fi făcute programări pentru cererile depuse la punctul mobil din municipiul Olteniţa). Pentru detalii privind paşii de urmat şi documentele necesare pot fi accesate secţiunile „INSTRUCŢIUNI” şi „ACTE NECESARE” de pe aceeaşi pagină web.

PRECIZĂRI:
1. Neprezentarea la data şi ora programate, neconcordanţele între datele înscrise în formularul de programare (nume/prenume) şi datele de identificare ale persoanei care se prezintă la depunerea cererii de paşaport, lipsa actelor necesare sau a dovezii achitării taxei de paşaport duc la anularea programării, fiind necesară o nouă programare.
2. Rezervarea nu se poate face pentru ziua în care se face programarea.
3. În cazul în care nu vă mai puteţi prezenta la data şi ora programate, vă rugăm să folosiţi link-ul „ANULEAZĂ REZERVAREA” primit o dată cu e-mail-ul de confirmare, pentru a permite efectuarea unei alte programări pentru data şi ora respective.