Seminarul Regional “Împreună pentru dezvoltarea durabilă” – Calarasi, 13 februarie 2018

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului împreună cu Prefecturile și Consiliul județean din Regiunea de Dezvoltare Sud-Muntenia au organizat Seminarul Regional “Împreună pentru dezvoltarea durabilă”, un eveniment desfasurat pentru a dezbate revizuirea Strategiei Naţionale pentru Dezvoltare Durabilă a României din 2008. La eveniment au participat: Consilierul de Stat și Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, László Borbély, George Iacob si Gigi Petre- prefectii judetelor Calarasi si Ialomita, Vasile Iliuta- presedintele Consiliului Judetean Calarasi, conducători ai instituțiilor deconcentrate, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai societății civile, reprezentanti ai instituțiilor publice centrale și locale.

Evenimentul s-a desfasurat  marti, 13 Februarie 2018, începând cu ora 10:00, in sala de sedinte a Consiliul județean Călărași. Acest eveniment s-a inscris în acțiunile înterprinse de Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Inainte de seminar, domnul László Borbély, Consilier de Stat și Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, a sustinut un scurt briefing de presa.