CEREMONIA DE DEPUNERE A JURĂMÂNTULUI DE CĂTRE PREFECTUL JUDEȚULUI CĂLĂRAȘI, VALENTIN BARBU ȘI SUBPREFECȚII NICOLAE DUMITRU ȘI GEORGICĂ ȘTEFAN

Joi, 4 martie, începând cu ora 13.30, în sala  de ședințe a Instituției Prefectului – județul Călărași, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către prefectul județului Călărași, Valentin Barbu și subprefecții Nicolae Dumitru și Georgică Ștefan, în sistem videoconferință.

Prezenți la sediul Ministerului Afacerilor Interne, vicepremierul Dan Barna, vicepremierul Kelemen Hunor și ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode au rostit scurte alocuțiuni despre importanța momentului.

Directorul general al DGRIP, Teodor Gheorghe, a dat citire Hotărârilor de Guvern prin care domnul Valentin Barbu a fost numit în funcția de prefect și domnii Nicolae Dumitru și Georgică Ștefan în funcția de subprefect, urmat apoi de momentul depunerii jurământului de către aceștia.

La ceremonie au mai participat, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, secretarul de stat pentru relația cu Instituțiile Prefectului, Irina Alexe și subsecretarul de stat Gheorghe Sorescu.