LA SEDIUL PREFECTURII CĂLĂRAȘI – ȘEDINȚĂ CU UTILIZATORII DE APĂ DIN ZONA PERIȘORU

Joi, 13 februarie, a.c., începând cu orele 13:00, în sala de ședințe a Instituției Prefectului – județul Călărași, a avut loc o ședință cu utilizatorii de apă din zona Perișoru.
La ședință au fost prezenți prefectul județului Călărași, Marian Stoica, subprefectul Nicolae Dumitru, iar ca și invitați Vasile Neagu – directorul ANIF Călărași,  Mihail Gecan – director, Hidroconstrucția Argeș, Dumitru Tudoran – director, Stațiunea de Cercetare Mărculești, Mihai Ion – director, AgroSeed Muntenia și Liviu Decu – președinte OUAI SPP5 Perișoru.
În cadrul ședinței s-a adus în atenție problema faptului că există riscul de a nu avea apă pentru irigat pe canalul de deservire din zona Perișoru, existând totodată infiltrații în curțile oamenilor. Pentru reabilitarea canalului, până în luna iunie a anului trecut, au fost alocate aproximativ 2.000.000 Euro. Discuțiile au fost unele constructive, întrucât s-a asigurat reabilitarea canalului, constructorul dând asigurări că problema va fi rezolvată până la sfârșitul lunii mai din acest an, fermierii plecând mulțumiți și fiind convinși că lucrurile vor fi rezolvate.