Premierea medicilor voluntari care au activat în perioada stării de alertă din timpul pandemiei cu SARS-CoV2

Prefectul Județului Călărași, Valentin Barbu, a participat astăzi la ceremonia de premiere a medicilor voluntari care au activat în perioada stării de alertă din timpul pandemiei cu SARS-CoV2. La eveniment au participat: managerul Spitalului Județean de Urgență, Carmen Jecu, directorul medical, doctor Georgiana Enache, medic șef UPU-SMURD, doctor Viorica Gheorghiță și Inspectorul Șef ISU Călărași, colonel Păduraru Adrian.

Madadi Shirenjini Maral, Toma Miruna Elena, Frunză Andreea Elena, Neagu Teodora și Durbacă Florin sunt medicii voluntari care au participat activ la sprijinirea activității Spitalului Județean de Urgență Călărași și au depus un considerabil efort în tratarea pacienților și asigurarea unui act medical prompt și de calitate.

Prefectul Județului Călărași și-a exprimat mulțumirea pentru grija și modul în care a fost gestionată situația delicată din perioada pandemiei și le-a urat tinerilor medici, succes în carieră și cât mai multe satisfacții din împlinirea vocației de a fi medic!