Ședința Colegiului Prefectural Călărași – 25 mai 2023

În data de 25 mai 2023, ora 12,00, în sala de ședințe a Instituţiei Prefectului – judeţul Călăraşi, va avea loc ședința lunară a Colegiului Prefectural Călărași.

Subiectele ce urmează a fi dezbătute sunt:

1.Organismul Intermediar Regional pentru Programe Europene Capital Uman – Regiunea Sud Muntenia: Raportul privind activitatea desfășurată de către OIR PECU – Regiune Sud – Muntenia în anul 2022.

2.Inspectoratul Teritorial de Muncă Călăraşi: Raportul de activitate al Inspectoratului Teritorial de Muncă Călăraşi pe anul 2022.

3.Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călăraşi: Raportul de activitate al Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași pe anul 2022.

4.Inspectoratul Școlar al Județului Călărași: Măsuri întreprinse, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Călărași și a unităților de învățământ în vederea prevenirii violenței în școli și a consumului de substanțe interzise.

5.Inspectoratul Județean în Construcții Călărași: Urmărirea comportării în exploatare și intervenții la construcțiile existente, componentă importantă a sistemului calității în construcții – obligații și răspunderi.

6.Diverse