Ședința Comisiei de Dialog Social a județului Călărași pe luna iunie 2022

Joi 23.06.2022, ora 10.00, în sala de ședințe a Instituţiei Prefectului – judeţul Călăraşi, a avut loc ședința lunară a Comisiei de Dialog Social.

Ordinea de zi a fost următoarea:

1.Agenția pentru Protecția Mediului Călărași: Implicarea instituțiilor publice locale în controlul asupra pericolelor de accident major în care sunt implicate substanțe periculoase – informare prezentată de A.P.M. Călărași.
2.Inspectoratul Teritorial de Muncă: Statistica accidentelor de muncă în 2021 – informare prezentată de I.T.M. Călărași.
3.Acordarea ajutoarelor de minimis, conform HG 147/2022 privind ,,Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de usturoi” și a HG 148/2022, pentru aprobarea Programului de susținere a producției de legume în spații protejate pentru anul 2022, derulate prin Direcția pentru Agricultură Județeană Călărași – material prezentat de D.A.J. Călărași
4.Diverse:
-Protecția mediului și gospodărirea durabilă a teritoriului, ca partea esențială a implementării Strategiei de dezvoltare a Județului Călărași în actuala perioadă de finanțare – informare prezentată de Consiliul Județean Călărași.
– Cursurile de formare profesionala organizate la nivelul AJOFM Călărași – material prezentat de A.J.O.F.M. Călărași.