ȘEDINȚA COMITETULUI CONSULTATIV DE DIALOG CIVIC PENTRU PROBLEMELOR PERSOANELOR VÂRSTNICE, PE LUNA FEBRUARIE

Joi, 13 februarie a.c., cu începere de la ora 10:00, în sala de ședințe a Instituției Prefectului – județul Călărași, a avut loc ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemelor Persoanelor Vârstnice, pe luna februarie.
La ședință au fost prezenți prefectul județului Călărași, Marian Stoica, subprefectul Nicolae Dumitru, reprezentanții organizațiilor persoanelor vârstnice și instituțiilor care vin în sprijinul acestora, senatoarea Roxana Pațurcă, viceprimarul municipiului Călărași, Viorel Ivanciu, funcționari din cadrul Instituției Prefectului – județul Călărași.
În cadrul ședinței au fost prezentate un material privind implicarea Bisericii în ajutorarea semenilor, de către Preacucernicul Părinte Avram Costin – Preot al Protopopiatului Călăraşi și o situație a acțiunilor desfășurate în anul 2019 de Crucea Roșie filiala Călărași, de către Aura Giurcă, directoarea organizației, cei doi vorbitori fiind felicitați pentru activitatea desfășurată și modalitățile prin care pot fi sprijiniți.
Reprezentantul DSP Călărași a prezentat, succint, o situație privind evoluția coronavirusului, dar și câteva recomandări privind prevenția în sezonul rece.