Şedinţa membrilor Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din 08.09.2022

Joi 08.09.2022, cu începere de la ora 10.00,  Instituţia Prefectului – judeţul Călăraşi organizează în sala de şedinţe a instituţiei întrunirea membrilor Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice al Județului Călărași (C.C.D.C.P.P.V.). Subiectele ce urmează a fi dezbătute sunt:

1.Deschiderea instituțiilor de cultură pentru accesul persoanei vârstnice;

2.Accesul la Cultură, factor de influență a calității vieții unei persoane în acoperirea nevoii de socializare, cu atât mai importantă la persoana vârstnică în menținerea statutului pe care acesta îl are în societate, cât și a stimei de sine.

Răspunsuri oferite de : Centrul Cultural Județean Călărași, Biblioteca Județeană Călărași, Muzeul Dunării de Jos Călărași;

Diverse:

–  Răspunsul oferit de catre D.R.S. Călărași la întrebările adresate în ședința lunii mai 2022, la finalizarea centralizării datelor statistice naționale referitoare la Nivelul de trai 2021;

–  Propunerile Consiliului judeţean al pensionarilor şi persoanelor vârstnice privind temele de dezbatere pentru luna octombrie 2022.