Adresa punctelor de lucru și programul de lucru

Începând cu data de 15.05.2020 se suspendă activitatea de primire cereri și eliberare pașapoarte la punctul de lucru din municipiul Oltenița. 

CERERILE POT FI DEPUSE LA SEDIUL SERVICIULUI DIN MUNICIPIUL CALARASI, NUMAI PE BAZA DE PROGRAMARE ON-LINE.

 

Programările on-line vor fi efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro. Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.

LOCATIE:
Calarasi, B-DUL REPUBLICII NR. 44 (la parterul sediului Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi).
TEL. 0242/306.118; FAX 0242/311.427; e-mail: pasapoarte@prefecturacalarasi.ro

 

Începând cu data de 20.07.2018 pentru persoanele care declară că nu doresc să li se elibereze un paşaport simplu electronic, paşaportul simplu temporar se eliberează în termenul legal prevăzut pentru eliberarea paşaportului simplu electronic.

Cu aceeaşi dată paşaportul simplu temporar se eliberează în regim de urgenţă (pe lângă cazurile prevăzute expres la literele b)-f) ale art. 17 alin.1 din Legea nr. 248/2005), în situaţii obiective în care, din motive de sănătate, familiale sau profesionale, este necesară şi urgentă prezenţa persoanei pe teritoriul altui stat şi nu există timpul necesar pentru emiterea paşaportului simplu electronic. Aceste situaţii trebuie dovedite, după caz, cu documente care să ateste motivele de sănătate, familiale sau profesionale, care determină necesitatea şi urgenţa deplasării persoanei în străinătate.

Cererile pentru emiterea paşapoartelor simple electronice sunt preluate în cadrul punctului de lucru din sediul Primăriei municipiului Olteniţa, numai pe bază de programare on-line pe pagina de internet www.epasapoarte.ro, în fiecare zi de Joi, conform următorului program de lucru:
-între orele 10.00-13.00 – primire cereri (numai cu programare on-line)
-între orele 13.00-14.00 – eliberare paşapoarte
ATENŢIE: Programările nu se pot face pentru ziua în curs!
Pentru eliberarea paşapoartelor nu se face programare.

Cererile pentru eliberarea paşapoartelor simple temporare, precum şi cele pentru eliberarea adeverinţelor privind interdicţia de a părăsi ţara vor fi depuse numai la sediul SPCP din mun. Călăraşi, Bd. Republicii, nr.44.

AUDIENŢE:
– şef serviciu CAZACU MIHĂIŢĂ-CRISTIAN
Luni, Miercuri, Vineri – orele 10.00-12.00

Programul de audiente al conducerii Directiei Generale de Pasapoarte
(corpul A ghiseul 10) str. Nicolae Iorga, nr. 27-28, Bucuresti, Sect. 1,
Tel: 0212125683, Fax: 0213121500