Voluntarii din Călărași – premiați, de ziua lor!

Joi, 5 Decembrie 2019, la sediul I.S.U. Călărași a fost sărbătorită Ziua Internațională a Voluntarilor. Dintre cei 40 de voluntari care au devenit parte din echipa pompierilor călărășeni și au participat la multe intervenții alături de paramedicii SMURD au fost prezenți doar 6: Daniela, Rodica, Ionelia, Andrei, Ștefan și Garofița. Aceștia au fost felicitați și au primit diplome de excelență din partea comenzii ISU Călărași.

Prezent alături de comanda unității, subprefectul județului Călărași, Mihăiță-Constantin Beștea le-a adresat un mesaj de felicitare din partea Instituției Prefectului – județul Călărași:
„ La nivel internațional din anul 1985 și în România din anul 2000, sărbătorirea pe 5 Decembrie a Zilei Internaţionale a Voluntarilor evidențiază spiritului voluntariatului şi, mai ales, a oamenilor din spatele acţiunilor de voluntariat, precum și contribuţia importantă a acţiunilor de voluntariat în dezvoltarea societăţii.
Voluntarii sunt prezenți în jurul nostru. Ei răspund la apelurile celor aflați în momente de nevoie, dau dovadă de umanitate și determinare, iar exemplul lor de altruism, trebuie aplaudat și urmat.
La mulți ani, tuturor voluntarilor din România și din întreaga lume, celor care, cu bucurie, sunt alături de cei în nevoie, pentru a avea cu toţii un viitor mai bun!“

Alături de col.Adrian Păduraru, comandantul I.S.U. Călărași au adresat felicitări voluntarilor și dr.Viorica Gheorghiță- medic-coordonator U.P.U.-S.M.U.R.D. și Mariana Lazăr- asistent-șef U.P.U. în Spitalului Județean de Urgență Călărași.