Serviciul regim permise și înmatriculări – program

Serviciul Public Comunitar Regim Permise De Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituţiei Prefectului – judeţul Călăraşi îşi desfăşoară activitatea la următoarea adresă:
mun.Călăraşi, Bdul 1 Decembrie 1918 nr.2, aripa est, parter (lângă Hotel Călăraşi)

Telefon disponibil pentru public: 0242.311.606 (luni-joi, între orele 14.30-16.30; vineri: 13.30-16.30)
Fax: 0242.311.606
e-mail: permise@prefecturacalarasi.ro

Şeful serviciului: inspector de poliţie FLORESCU Emilia-Georgeta
Audienţele la şeful serviciului se ţin în zilele de luni şi marţi, între orele 14.00-15.30.

 

Accesul în incinta sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Călăraşi va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate – în original.
Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.

Neprezentarea la data și ora programată, neconcordanța între datele înscrise în formularul de programare (nume/prenume) și datele de identificare ale persoanei care se prezintă la depunerea documentelor sau lipsa documentelor necesare duc la anularea programării. În cazul in care nu va mai puteti prezenta la data si ora programata, va rugam sa efectuati o noua programare.

Lista actualizată a unităților autorizate pentru examinarea medicală a persoanelor care doresc sa obțină/ să preschimbe permisul de conducere

Modalități de plată a tarifelor aferente operațiunilor de înmatriculare și permise

Pentru informaţii suplimentare sau eventuale neclarităţi, accesaţi site-ul următor http://dgpci.mai.gov.ro